Eksamid

BCS Koolitus AS aadressil AIA 7, Tallinn (II korrus) on ülemaailmsete sertifitseerimis- ja testimisprogrammide Pearson VUE ja ECDL/ICDL ametlik eksamikeskus.

    Pearson VUE eksamikeskus

Pearson VUE on ülemaailmne ühe suurima sertifitseerimisprogrammide valikuga eksamikeskus, kus on võimalik sooritada Microsofti, Linux Professional Institute, Cisco, Oracle, Comptia, IBM, Novell, Suse, Symantec, SAP, VMWare ja väga palju muid eksameid. Pearson VUE sertifitseerimisprogrammide täisnimekirja leiate SIIT 

Registreeruda Pearson VUE eksamitele saab:

  1. läbi ülemaailmse registreerimiskeskkonna http://www.pearsonvue.com valides sealt sobiliku eksami, eksamikeskuse “BCS Koolitus” ja endale sobiliku aja;
  2. registreerudes otse BCS Koolituses meili või telefoni teel (vt Registreerumine eksamitele)

 

 ECDL programm  ECDL/ICDL eksamikeskus

Ülemaailmse sertifitseerimisprogrammi ECDL/ICDL koordineerib ECDL Foundation, korraldades rohkem kui 25000 eksamikeskuse tööd kokku 149-s riigis.

ECDL on kõigile, kes soovivad kinnitada oma arvuti- ja laialdasemalt levinud tarkvararakenduste kasutamiskompetentsi ja üldteadmisi infotehnoloogiast.

ECDL Programmi raames saab omandada kolme tüüpi sertifikaate:
ECDL Base: Sertifikaadi saamiseks tuleb testi tegijal sooritada 4 ECDL Base moodulit
ECDL Standard: Sertifikaadi saamiseks tuleb testi tegijal sooritada 4 ECDL Base moodulit + 3 vabalt valitud ECDL standardmoodulit
ECDL Profile: Kutseala või ameti põhiselt koostatud moodulite valik

Testi tegija saab valida endale sobivad ja vajalikud moodulid järgnevate hulgast:

  • Arvuti põhitõed (Computer Essentials) – Base moodul
  • Interneti põhitõed (Online Essentials) – Base moodul
  • Tekstitöötlus (Text Processing) – Base moodul
  • Arvutustabelid (Spreadsheets) – Base moodul
  • Andmebaaside kasutamine (Databases)
  • Esitlus (Presentation)
  • Koostöö internetis (Online Collaboration)
  • Turvalisus (IT security)
  • Piltitöötlus (Image Editing)
  • Veebitöötlus (Web Editing)

ECDL testid hindavad nii arvutialase teooria tundmist kui ka praktilist kasutusoskust ja põhinevad ECDL Foundation’i poolt koostatud õppekaval. Teste saab teha nii eesti, vene kui inglise keeles.
ECDL programmi täpsem info: http://www.ecdl.ee

Tähelepanu! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Attention! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.

Внимание! Teie veebilehtiseja ei vasta kodulehe külastamiseks vajalikele nõuetele. Palun vahetage veebilehitsejat või seadet, millega te veebilehte sirvite.