Projekti õpetajad juhendavad 15. aprillil HITSA hariduskonverentsi töötoas teisi õpetajaid

 

Projektis „Creative Classroom“ osalevad õpetajad jagavad projektis õpitud oskusi ja tutvustavad projekti jooksul valminud õpistsenaariumeid teistele õpetajatele HITSA rahvusvahelise hariduskonverentsi „Fiiberoptiline haridustee“ raames 15. aprilli 2016 toimuvas töötoas „Innovaatilised Creative Classroom õpistsenaariumid digivahenditega“.

Selles töötoas tutvustatakse innovaatiliste õpistsenaariumite loomise põhimõtetteid (digitoega ülesandepõhine õpe, projektõpe, uurimuslik õpe, pööratud klass) ning selles projektis õpetajate poolt õpistsenaariumite koostamise keskkonnas LePlanner loodud matemaatika, humanitaarainete ja loodusainate stsenaariumeid. Praktilise tööna luuakse töötoas üheskoos innovaatiline stsenaarium. Töötuba juhendavad projekti “Creative Classroom” koolitaja Kai Pata (Tallinna Ülikool) ning selles projektis osalevad õpetajad Karin Tensing (Kuusalu Gümnaasium), Kaia Laansoo (Kose Gümnaasium) ja Darja Lopatina (Ehte Humanitaargümnaasium).

Projektis “Creative Classroom” loodud õpistsenaariumeid tutvustatakse ka selle konverentsi raames 14. aprillil toimuvas töötoas “Õpistsenaariumite koostamine LePlanner keskkonnas”, mida juhendab Romil Rõbtšenkov (Tallinna Ülikool), kes on keskkonda LePlanner arendanud koostöös sellest projektist osa võtvate õpetajatega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>